Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7:30 -19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Bc. Lence Zdráhalové, se sídlem Školní 464, 687 24, Uherský Ostroh, identifikační číslo 07620691(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Chcete dárek do Vánoc? Kdy nejpozději objednat...
01.12.2020 Články
Chcete dárek do Vánoc? Kdy nejpozději objednat...
Kdy nejpozději objednat, aby byl dárek pod stromečkem... číst celé
Slyšeli jste někdy o lokala.cz?
01.12.2020 Články
Slyšeli jste někdy o lokala.cz?
Už jste někdy slyšeli o portálu LOKALA? Máte rádi regionální značky a místní výrobce? číst celé
Tipy na Vánoční dárek od nás pro celou rodinu od sasu.cz
13.11.2020 Články
Tipy na Vánoční dárek od nás pro celou rodinu od sasu.cz
Dáme Vám tip na hezký Vánoční dárek pro celou rodinu... číst celé
Jak vybrat velikost kiltu do sauny?
23.07.2020 Články
Jak vybrat velikost kiltu do sauny?
Jednoduchý návod jak vybrat velikost kiltu jak pro dány tak pro pány. číst celé
Kde nás najdete

Výdejní místo a provozovna

Školní 464

Uherský Ostroh

Kontakty
Sasu - sušíme stylově
Zákaznická podpora sasu.cz
Zákaznická podpora sasu.cz
(Po-Pá, 7:30 -19 hod.)
Facebook
Všechna práva vyhrazena - pro sasu.cz vytvořil sasu team
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz