Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7:30 -19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Bc. Lence Zdráhalové, se sídlem Školní 464, 687 24, Uherský Ostroh, identifikační číslo 07620691 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Chcete dárek do Vánoc? Kdy nejpozději objednat...
01.12.2020 Články
Chcete dárek do Vánoc? Kdy nejpozději objednat...
Kdy nejpozději objednat, aby byl dárek pod stromečkem... číst celé
Slyšeli jste někdy o lokala.cz?
01.12.2020 Články
Slyšeli jste někdy o lokala.cz?
Už jste někdy slyšeli o portálu LOKALA? Máte rádi regionální značky a místní výrobce? číst celé
Tipy na Vánoční dárek od nás pro celou rodinu od sasu.cz
13.11.2020 Články
Tipy na Vánoční dárek od nás pro celou rodinu od sasu.cz
Dáme Vám tip na hezký Vánoční dárek pro celou rodinu... číst celé
Jak vybrat velikost kiltu do sauny?
23.07.2020 Články
Jak vybrat velikost kiltu do sauny?
Jednoduchý návod jak vybrat velikost kiltu jak pro dány tak pro pány. číst celé
Kde nás najdete

Výdejní místo a provozovna

Školní 464

Uherský Ostroh

Kontakty
Sasu - sušíme stylově
Zákaznická podpora sasu.cz
Zákaznická podpora sasu.cz
(Po-Pá, 7:30 -19 hod.)
Facebook
Všechna práva vyhrazena - pro sasu.cz vytvořil sasu team
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz